Ygiís is een nieuw merk binnen de voedingssupplementen met jarenlange ervaring op het terrein van nutritionele geneeskunde. De oprichter Romano Adasi is een ambitieuze apotheker uit Noord Holland en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen waar veel vraag naar is. Naast de uitgebreide kennis van geneesmiddelen en medische producten heeft Romano zich toegelegd op de preventieve gezondheidszorg. Want voorkomen is beter dan genezen.

De mensen achter Ygiís werken iedere dag met ambitie en plezier om de meest hoogwaardige supplementen voor u samen te stellen.

Vandaar de slogan 'House of Health'.

 

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van Ygiís voedingssupplementen geldt de kwaliteit van de grondstoffen als hoogste prioriteit, natuurlijk volledig afgestemd op de Europese en Nederlandse wetgeving. De producten worden ontwikkeld volgens een uitgebalanceerde formule waarvan Ygiís de eigenaar is. Daarbij wordt gezorgd voor kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die zorgen voor de beste supplementen gebaseerd op het beste dat de wetenschap en natuur te bieden hebben.

 

Ygiís richt zich op de Health professional en de therapeuten en zal daarnaast verkrijgbaar zijn in de betere apotheek. Zij weten vanuit hun expertise hoe de producten optimaal kunnen worden ingezet voor een gezond lichaam en geest. Home of Health krijgt daarmee een duidelijke richting voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde leefstijl en een hoger welzijn. Ondanks dat wij onze producten graag aan bieden via het professionele kanaal bieden wij consumenten ook de mogelijkheid om via onze webshop te bestellen. Voor het optimale advies verwijzen wij deze groep graag door naar de Health Professional of Apotheker. Onder het kopje 'partners' kunt u een keuze maken uit gespecialiseerde professionals die door een goed advies waarde kunnen toevoegen aan onze supplementen.

 

Ygiís garandeert een constante kwaliteit 

Onze supplementen worden vervaardigd volgens de normen van de farmaceutische industrie waarbij wij verder gaan dan de algemene 'Good Manufacturing Practice'. Wij garanderen dan ook dat onze supplementen geen contaminaties bevatten en op een constant kwaliteitsniveau worden geproduceerd, allemaal gericht op een optimale werkzaamheid. Onze kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door specialisten in laboratoria en door gespecialiseerde apothekers en experts. 

 

Ygiís, house of health

Wij geloven in preventieve zorg. Preventieve zorg waarbij  een optimale balans wordt bereikt voor eenieder die een gezonde levensstijl nastreeft. Samen met onze professionals in het 'home of health'